CHILL'S CORNER

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 35 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Chill's Corner. Meer weten? Ontdek meer

5 okt 2022 om 13:47 Top top super vriendelijke meid aan de telefoon gehad ! Er was iets mis gebeurt en per direct geholpen en super vriendelijk. Eten was te lekker ook ! Echt een aanrader .
13 aug 2022 om 17:01 Klote resto zonder tel nr , dan plaats ik mn bestelling en is 70% van het eten nat omdat t niet goed verpakt was , veels te duur voor wat het is
5 aug 2022 om 18:37 Het duurde wat lang maar was het wachten wel waard aanrader dus !
13 apr 2022 om 18:29 Ordered breakfast and it was much better than expected for delivery!
24 feb 2022 om 9:09 Dit is was toch het goorste wat ik ooit in mijn leven heb besteld! Alles was koud en smaakte totaal NIETvers! Ik heb alles moeten weggooien. Om nog niet over de leveringstijd te praten… ik kreeg mijn eten na 2.30h wachten! Ik bestel hier nooit meer!
29 jan 2022 om 15:23 heel lekkere dunne Marokkaanse pannenkoek, smoothie ook dik in orde!
1 jan 2022 om 16:14 Eten had geen smaak, en de verkeerde dingen gekregen, voor deze prijs was het eten echt niet waard
26 dec 2021 om 3:07 De eerste keer (gisteren) dat ik hier bestelde was het heerlijk, vandaag toch wel teleurgesteld. De spiegelei was droog, geen olijfolie zoals beloofd enkel water. De koffiecup was voor de helft vol, zonder overdrijven. Jammer.
25 dec 2021 om 9:50 Eerste keer dat ik hier heb besteld en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Alles was superlekker en vers. Geen ene item vergeten. Zo tevreden echt een aanrader!!
11 nov 2021 om 16:25 Eten kwam later en was koud en zat nog ei chillen