CHILL'S CORNER

CHILL'S CORNER Chill's Corner

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 26 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Chill's Corner. Meer weten? Ontdek meer

13 apr 2022 om 18:29 Ordered breakfast and it was much better than expected for delivery!
24 feb 2022 om 9:09 Dit is was toch het goorste wat ik ooit in mijn leven heb besteld! Alles was koud en smaakte totaal NIETvers! Ik heb alles moeten weggooien. Om nog niet over de leveringstijd te praten… ik kreeg mijn eten na 2.30h wachten! Ik bestel hier nooit meer!
29 jan 2022 om 15:23 heel lekkere dunne Marokkaanse pannenkoek, smoothie ook dik in orde!
1 jan 2022 om 16:14 Eten had geen smaak, en de verkeerde dingen gekregen, voor deze prijs was het eten echt niet waard
26 dec 2021 om 3:07 De eerste keer (gisteren) dat ik hier bestelde was het heerlijk, vandaag toch wel teleurgesteld. De spiegelei was droog, geen olijfolie zoals beloofd enkel water. De koffiecup was voor de helft vol, zonder overdrijven. Jammer.
25 dec 2021 om 9:50 Eerste keer dat ik hier heb besteld en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Alles was superlekker en vers. Geen ene item vergeten. Zo tevreden echt een aanrader!!
11 nov 2021 om 16:25 Eten kwam later en was koud en zat nog ei chillen
4 sep 2021 om 12:53 Eten was lekker alleen jammer ik geef aan het om 11:45 te laten leveren dat was me enigste pauze van de gehele dag en het werd bijna een uur later geleverd. Heb niet op me gemak kunnen eten, ook geen telefoon nummer om jullie te contacteren
14 aug 2021 om 20:13 Zalig zo een Marokkaanse ontbijt aan huis! Alles tip top! (De muntthee is goud waard)
14 aug 2021 om 20:09 Overheerlijk alles was nog warm. vriendelijke dame aan de lijn gehad die belde om te vragen of de bestelling goed aangekomen was en alles naar wens was.
13 aug 2021 om 12:56 1.5 uur later. Onvolledige bestelling en wat er wel was, was koud. Geld teruggekregen van takeaway, bij hun zelf viel niets te regelen. "Is het probleem van takeaway"
7 aug 2021 om 11:20 We hebben uiteindelijk anderhalf uur gewacht op ons eten…