CHILL'S CORNER

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 45 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Chill's Corner. Meer weten? Ontdek meer

21 mrt 2024 om 16:28 Lekkerste msemens die ik heb gegeten! Ze kwamen ook nog eens warm aan.
20 jan 2024 om 21:02 Alles was tip top in orde, ik had Msemen besteld met kaas maar deze was op en dat hebben zij ook door gecommuniceerd d.m.v een brief. Ik zal zeker nog eens bestellen hier njom njom
11 nov 2023 om 14:38 Super lekker
6 okt 2023 om 13:41 Geen kaas bij Marokkaans onrbijt ,al het drinken was uitgelopen ,heel weinig olijven en chatar ,en geen roerei wat wel gevraagd was,dus teleurstellend ...
16 sep 2023 om 16:13 Ik bestelde 2× thee en 2 broodjes.krijg 2 broodjes en 1 thee. Hoe kan je van zo korte gemakkellijk bestelling iets vergete?
17 jun 2023 om 13:31 Heb geen eten gekregen de bezorger zet het aan de deur en mensen hebben gewoon meegenomen
22 dec 2022 om 15:54 Super !!
5 okt 2022 om 13:47 Top top super vriendelijke meid aan de telefoon gehad ! Er was iets mis gebeurt en per direct geholpen en super vriendelijk. Eten was te lekker ook ! Echt een aanrader .
13 aug 2022 om 17:01 Klote resto zonder tel nr , dan plaats ik mn bestelling en is 70% van het eten nat omdat t niet goed verpakt was , veels te duur voor wat het is
5 aug 2022 om 18:37 Het duurde wat lang maar was het wachten wel waard aanrader dus !